Anbefalinger

Jens' foredrag var interessant, medrivende, underholdende og provokerende. Ligesom vi havde ønsket det og meget mere til. Han formåede at sætte nogle vigtige tanker igang omkring betydningen af kommunikation mellem mennesker. Han var oplagt, forberedt, konstant på. I sin kontakt med publikum var han vedrørende og nærværende, egentligt et pragteksempel på sin egen "forkyndelse".
Oberthur Technologies, Louise Dhirani
Jens Arentzen delte sine oplevelser på en meget personlig og nærværende måde, som rørte alle i forsamlingen på 400 mennesker. Han formåede at skabe et møde med hver enkelt deltager, - det var simpelthen umuligt ikke at forholde sig til hans budskab om at tage kontakt til de børn, som man møder i det daglige. Barnets perspektiv når mor eller far er psykisk syg blev levendegjort. Jens Arentzen formidlede sit budskab ind i den sammenhæng, som vi havde ønsket. Et fantastisk møde - intet mindre.
Vejle Kommune, Børne- og Ungeforvaltningen, Karin Oudshoorn
Utroligt godt foredrag - en dynamisk Jens Arentzen leverede foredraget med fynd og klem, og en god portion humor, og Jens Arentzen var ikke bleg for at drage sine egne personlige erfaringer ind.....
Ib Andresen Industri, Personaleafdelingen, Susanne Brandt
Fantastiskt sterkt og bevegende!!!!! Tilbakemeldingen fra alle deltakerne var at Jens Arentzen beveget oss alle sterkt. Vi tror at vi for alltid vil ha noe av hans budskap med oss videre i vårt arbeide. Han var også en varm og skjønn person å møte utenom hans forestilling.Gi ham mange hilsner og knuser fra oss og si at han vil alltid bli husket!!!! Takk til ham!! Det eneste vi var bekymret over var at han ikke rakk å få etriktig norskt julemåltid før han måtte dra tilbake til flyplassen. Vi håper han kom godt hjem til København.
Familesentert/Helseetaten i Mandal kommune, Kari Ziegler Madsen
Jens Arentzen var meget veloplagt og havde på forhånd undersøgt noget om skolen m.m. Meget velforberedt. Det fungerede rigtig godt, at Jens A forinden havde bedt os reflektere over, hvad vi gerne ville have ud af hans besøg.
Gilleleje Skole, Mette Grønvaldt
Jens kan virkelig anbefales. Han går lige i hjertet. Der var en rød tråd i hele foredraget og Jens er meget levende som person. Vi blev inspireret og klogere.
Fredensborg Kommune, Familie, Unge og Integration, Mette Krogh
Vi havde selv lavet et evalueringskema udformet som skala-spørgsmål fra 1-5. Rigtig mange giver Jens mere end 5 - ganske få giver mindre end 5. Altså en stor succes:-)
Esbjerg Kommune, SSP og Forebyggelse, Karin Schwartz
Jens Arentzen leverede simpelthen en fantastisk oplevelse til os. Han fik os alle "op af stolen", da han fortalte om dengang, han som dreng blev bange. Ja, vi mærkede det næsten fysisk, hvordan han måtte have haft det dengang. Han rørte os dybt, da han berettede om hvorledes han måtte tackle de alt for store krav i opvæksten. Og Jens Arentzen gav os noget til vore "hoveder", da han bad os huske det vigtige i kontakten med de borgere og børn, som vi forsøger at hjælpe. Hans måde at gå i dialog med deltagerne på ramte også plet, og var både rørende og humoristisk. Vi har fået utrolig mange positive tilbagemeldinger på hans oplæg. Og vi er allerede begyndt "at spare sammen", så vi kan få lov til at opleve ham igen.
Odense Kommune, Psykiatriafdelingen, Berit Juel
Jens Arentzen er en meget levende og underholdende formidler - og helt klart med en seriøs kant. Og så bruger han sig selv og sine personlige forhold som eksempel undervejs og det er meget modigt af ham. Det åbner samtidig op for, at "publikum" gerne deltager aktivt i forestillingen.
MAN Diesel & Turbo, Bettina Ibsen
Fantastisk! Det ramte målgruppen meget, meget præcist! Vi fik alle noget med derfra, som vi kan bruge i vores hverdag hver især. Et par ord, der dækker oplevelsen: Rørende, tankevækkende, klogt, underholdende og sjovt!
Jobcenter Nyborg, Hanne Heebøll
Jens Arentzen var levende og havde nogle gode budskaber/værktøjer, man kan tage med sig og bruge i dagligdagen.
Lederne, Birgitte Skaarup
Jens Arentzen var underholdende og vedkommende - den helt rette til vores målgruppe og arrangement!
Jobcenter Skive, Rikke Kirkensgaard
Jens Arentzen leverede fuldt ud i 2 timer, alle i salen var med.
Silkeborg Kommune, John Gejl
Jens Arentzen leverede varen; det var der udbredt enighed om.
Foreningen af Danske Døgninstitutioner, Marianne Kjær
Godt foredrag, god pædagogik serveret på en ny måde, illustrativt med et særdeles sigende kropssprog (at Jens A. er skuespiller fornægter sig ikke). Sprudlende og involverende - publikum var kortvarigt selv del i processen/formidlingen.
Horsens Kommune, Sundhed og Socialservice, Gerda Højgaard
En meget velforberedt Jens. Han har virkelig sat sig ind i vores felt, vores arbejde med fysisk og psykisk udviklingshæmmede. Han provokerer os på en måde, som skaber eftertanke og samtidig gør han os stolte af vores arbejde. Han fik os til at fryse, være varme og ikke mindst rørte. Det gør Jens ved at bruge sin egen opvækst og sin egen sårbarhed. STÆRKT.
Granbohus, Trine Julin Johnsen
Jens ramte samtlige 215 tilhørere lige i hjertet, med halvanden times hæsblæsende foredrag, som både var personligt, varmt, provokerende og gav stof til eftertanke.
Halsnæs Kommune, Kim Nissen
Fantastisk at opleve, hvordan Jens tryllebandt publikum. Beundringsværdigt som Jens levede sig ind i sit emne og brugte megen energi på at formidle det.
Ældrecenter, Aktivitetsafdelingen, Karen Marie Pedersen
Jens er bare anderledes. Tog os alle med storm. Hans entre i lokalet, hvor han hilste med hånden på alle, og bare slog sig ned ved et bord og drak kaffe, gjorde at vi nærmest følte vi havde kendt ham længe. Jens var opmærksom på alle i lokalet,til stor moro for os. Selve fordraget blev leveret med stor humor og et tydeligt kropssprog. Indholdet var givende, og levede helt op til vores forventninger. Kan varmt anbefale ham til andre.
Guldborgsund Kommune, Connie Kimer
Jens var god til at fange sit publikum, og han havde særdeles relevante pointer med i sit oplæg.
Vejen Kommune, Anne Langgaard
Den opgave, vi havde stillet Jens overfor, var ikke let, men Jens løste den over enhver forventning. Vi har alle været rørte og berørte over hans foredrag, som for altid har givet hver og en af os noget med. Vi er meget glade for og taknemmelige over at det lykkedes at få Jens til at komme. En meget varm tak fra os alle!
Hvidovre Hospital, Nina Weis
Jens formåede at tale til og med os på en måde som var både intens og afstemt. Langt de fleste har ved en efterfølgende evaluering af seminaret givet netop Jens topkarakter.
PPR Aarhus, Hanne De Place
Det var et meget positivt møde vi havde med Jens Arentzen. Velforberedt og dynamisk nærværende.
Kulturtjenesten i Hjørring Kommune, Lina Franke Hedegaard
Vi var meget glade for Jens til vores teamdag. Jens fangede med det samme, hvordan han skulle tackle vores gruppe og ALLE har meldt positivt tilbage.
Novo Nordisk Fonden, Pernille Julø Risegaard
Det var en dejlig og lærerig aften - kort sagt et super foredrag med en engageret foredragsholder.
Ulsted Sogn, Lisbeth Bukh
Vi havde fået anbefalet Jens Arentzen af Videncenter for Familiepleje, og Jens levede til fulde op til deres rosende ord og vores forventninger. Vi lavede selv en evaluering blandt deltagerne - 11 af de 14 deltagere svarede på den. Til spørgsmålet "Det afsluttende oplæg af Jens Arentzen var spændende og har givet mig ny viden" svarede en enkelt "I nogen grad", mens 10 svarede "I høj grad". Det er det oplæg, som har fået den bedste evaluering, og det kan vi godt forstå. En enkelt har skrevet i en note "Nogle helt fantastiske indlæg, meget inspirerende". Det fungerede rigtigt godt, med de spørgsmål Jens sendte til mig inden foredraget. Han var klædt godt på og ramte plet ift., hvad vi ønskede deltagerne skulle gå derfra med. Stor tak herfra.
Lær for Livet, Maria Sander
Jens' foredrag var yderst almensmenneskeligt og berørte os alle meget.
Horsens Kommune, Jesper Nielsen
Meget inspirerende - og et foredrag som vil blive husket.
Lalandia, Lene Stejnicher
Jens er en fantastisk formidler og helt igennem et skønt menneske. Jeg har talt med Jens inden og vi fik sammen fundet et emne som ville passe godt til denne aften. Det er skønt at Jens, som han selv vil sige, ikke kun har hyldevarer.
Tivoli, Mette
Meget fint, humoristisk og med budskab - nogle havde dog problemer med at høre dele af foredraget, fordi det foregik i meget stor sal uden mikrofon.
DSR, Kreds Hovedstaden, Kim
Jens er utrolig inspirerende, og har en meget stærk tiltræknings kraft og er meget empatisk.
FOA1, Allan Olsen
Medrivende. Kan anbefale foredraget.
Menighedsrådet ved Nøvling kirke, Rosa Pedersen
Jens Arentzen formåede at holde stort set hele salen fast i sin hule hånd gennem sit foredrag, man sad med smil på læben, en klump i halsen og en knugende plet i maven. Han fik fortalt hvor meget det betød for ham at der var folk som var frivillige og mentorer som ham selv. Han var ikke bare en figur på scenen - nej han blev på gulvet sammen med alle os der sad i salen.
Vejle Frivilligråd, Susanne
Jens er gude-god. Det var en stor oplevelse.
Post Danmark, Hanne Sølvkjær
Jens Arentzen formåede at udfordre os på en inspirerende og stærk kommunikativ måde. Der var helt sikkert nogle aha’er, der blev taget med hjem og forventlig også bliver brugt i det daglige arbejde og i dialogen med kolleger, samarbejdspartnere og kunder.
EnergiMidt A/S, Jan Bach Jensen
Jens Arentzen tog os alle med storm. Han trådte ind i lokalet med store armbevægelser men tog sig alligevel tid til at gå rundt og give hånd til alle deltagere. Han udtykker sig i billeder, og kropssproget kører non-stop, hvilket altsammen er meget underholdende.
Brancheforeningen FAGA, Anita Jahn
Et imponerende menneske (Jens Arentzen) som på bedste vis fik flettet modtageren ind i foredraget.
EVU, Kristian Stagis
Rigtig godt og meget indlevende. Forstår virkelig at få forsamlingen med.
Københavns Energi, Bente Glasdam
Det var rigtig godt at blive kontaktet af Jens Arentzen før foredraget, så de gensidige forventninger blev afstemt på forhånd. Det betød bl.a. at han ramte målgruppen helt rigtigt.
DGI Vestsjælland, Hans Henrik Jørgensen 
Meget underholdende og ikke mindst en oplevelse at høre Jens Arentzen. Han er meget levende, og får virkelig formidlet sine budskaber.
Forsikringsakademiet, Anne Saabye Rønnow Jessen
Jens var meget, meget god, og form. Imponerende, at han kan tale 105 ældre op uden mikrofon. Og med noget på hjertet, et alvorlig emne, men dog med humor. Han kan desuden også vinkle i forhold til målgruppen.
Horsens Kommune, Sund By, Jesper Nielsen
Vi var en mindre gruppe af trænere og frivillige, som deltog i foredraget og uanset alder og baggrund fik alle gang i tankerne. Formålet med foredraget var at skabe bevidsthed om den rolle man har eller kan have i børn og unges liv, når man arbejder i en idrætsforening - det formål blev til fulde opfyldt. Vi havde efterfølgende en rigtig god debat om nogle af de budskaber, som Jens Arentzen havde med, samt hvordan de kunne kobles på vores hverdag. Der er ingen tvivl om, at det på fremragende vis lykkedes Jens at give os input til det fremtidige værdiarbejde i klubben. Og det er ganske imponerende, at Jens kunne ramme så præcist ud fra kun ganske få stikord.
Herlev Svømning, Maj-Britt Mikkelberg
Jens er en usædvanlig nærværende og energisk foredragsholder. Vi blev fyldt med energi og eftertanke. Tak for det!
C. la Cours Skole, Randers, Dorthe Marlene Pedersen
Jens Arentzen formåede at komme helt ud over scenekanten og direkte ind i vores hjerter.
Region Hovedstadens Psykiatri, Katrine Frydendal
Jens har en evne til at åbne os for det væsentlige, så livet ses i et andet perspektiv!
Vedersø Idrætsefterskole, Finn Tarpgaard
Han var meget godt forberedt og han havde sat sig ind i hvilket behov vi havde. Foredraget var uden tvivl en succes. Planlægningen var vigtig for os, så det var godt at opleve, at det materiale vi havde sendt frem på forhånd og at den telefonsamtale vi havde haft fungerede som baggrundstæppe for foredraget, og at vi kunne tilrettelægge det efterfølgende arbejde, så det gav mening og så der var en rød tråd mellem foredrag og det arbejde vi selv lavede bagefter.
Horsens HF og VUC, Charlotte Ege
Det var en rigtig god oplevelse for alle i virksomheden, og vi har kun haft begejstrede tilbagemeldinger.
Patrade A/S, Eva Skovbo
Jens Arentzens foredrag var fantastisk! - vi kunne ikke have fået en bedre afløser. Det var held i uheld at det blev ham, som vi ikke umiddelbart selv ville have fundet. Rammerne med hotel Prindsen i Roskilde og Jens’ baggrund i bl.a. Matador faldt i perfekt hak. Jens bragte os et helt unikt - nyt - syn omkring kommunikation og synlighed blandt medlemmerne i et team som vores. Vi er meget kritiske overfor sådanne typer foredrag da emnet er meget brugt og let munder ud i genbrug at kendte/slidte fraser. Men den skepsis blev øjeblikkeligt gjort til skamme da Jens trådte ind i lokalet. Jens bragte noget helt nyt til os! Alle følte sig medrevet og følte de fik noget med hjem de kunne og ville bruge i deres dagligdag fremover. Så stor ros og tak til Jens!
Siemens, Siemens Healthcare, Steffen Boyhuus Mølgaard
Jens Arentzen holdt et forrygende fantastisk foredrag om det at være barn af en psykisk syg mor. Tilhørerne var en broget forsamling af medarbejdere fra Københavns Kommunes Socialforvaltning, som på forskellige måder arbejder med børn af mennesker med sindslidelser. Foredraget scorede højt i evalueringen - medarbejderne følte sig inspirerede og rørte af den personlige beretning. Foredraget gav også anledning til en god diskussion og rejste flere spørgsmål, som vi kan arbejde videre med i kommunen.
Københavns Kommune, Socialforvaltningen, Julie Rahbæk Møller
Jens Arentzen holdt et forrygende fantastisk foredrag om det at være barn af en psykisk syg mor. Tilhørerne var en broget forsamling af medarbejdere fra Københavns Kommunes Socialforvaltning, som på forskellige måder arbejder med børn af mennesker med sindslidelser. Foredraget scorede højt i evalueringen - medarbejderne følte sig inspirerede og rørte af den personlige beretning. Foredraget gav også anledning til en god diskussion og rejste flere spørgsmål, som vi kan arbejde videre med i kommunen.
Aalborg Kommune, Familieplejen, Jette Havløkke Markussen
Jens Arentzen var velforberedt og havde sat sig ind i, hvem han holdt foredrag for og hvad de arbejdede med. Super go´! Det er andet år vi har haft glæden og det var lige så godt i år som sidste år!
Holstebro Kommune, Job og Kompetencecenter Vest, Anni Munch
Jens er ganske enkelt helt fantastisk. Han rørte tilhørerne på den helt rigtige måde. Og hold da helt k..., hvor han giver sig selv.
Niels Brock, Preben Meyer
Det har givet stof til eftertanke og ramte bredt til alle publikummer - stor tilfredshed fra alle vi har snakket med.
Næstved Kommune, HR-udvikling, Maria Sommerstedt
Jens Arentzen var rigtig god og kom helt ind under huden på flere af os (mig selv inkl.), han brugte de oplysninger som vi havde givet ham i mail. Rigtig fint.
HK Privat, Branchesektion Organisationer, Annegrethe Magnussen
Jens Arentzen er fantastisk engageret og menneskeligt varm i sit oplæg. Hvor har han dog meget at byde på med SIT nærvær!
Holbæk Kommune, Ungdomsområdet, Søren Myrup
Det var et godt foredrag, der fik publikum til at tænke. Jens forstår at være en del af salen og samtidig komme frem med sit budskab.
Sønderborg Kommune, Sundhed & Handicap, Ulla Lyskjær
Jens formår at levere budskabet vedkommende, levende og rørende på knap 1½ time. Vi var 180 kursusinstruktører, langt de fleste mellem 17 og 30 år, og ved evalueringen af hele weekenden, fik Jens Arentzen klar topkarakter.
Det Danske Spejderkorps, Lily Bahnsen
Fantastik. Jens skar kagen præcist som den skulle skæres - dagplejere, pædagoger, lærere, pyskologer, socialrådgivere fik fortalt en alvorlig fortælling pakket i en humoristisk ramme, og Jens efterlod dem rørte og eftertænksomme.
Gribskov Kommune, Ellen Jensen
Vi havde ønsket foredraget "En skæv opvækst" - og det var en stor oplevelse! Jens Arentzen gav meget af sig selv, mødte deltagerne i øjenhøjde - og "rørte" det enkelte menneske, der var til stede. Vi var rigtig mange, der havde våde øjne, da foredraget sluttede. Vi havde jo både grædt og grint! Og forlod foredraget med en øget opmærksomhed på vores medmennesker - og særligt "de stille eksistenser", som har brug for "at blive set"! Stor TAK!
HF & VUC FYN / IBC International Business College, Fredericia, Birgit Løkken
Det var intet mindre end fantastisk. Stor tak til Arentzen, som har efterladt indtryk hos os, som vi ikke vil glemme. Vi husker ham!
Finansforbundet, Annette Holck
Yderst relevant foredrag formidlet på en anderledes, inspirerende og underholdende måde. Jens Arentzens energi og entusiasme for emnet vækker til eftertanke og motiverer i forhold til det daglige arbejde.
Jobcenter København, Center for kompetence og beskæftigelse, Carlos Manuel Nielsen
Et flot og gennemarbejdet oplæg, med mange gode detaljer og fyldt med humor på de rigtige steder.
Region Midtjylland, Ole Echers
Spændende, underholdende og aktivt foredrag, der får alle med.
Kemp & Lauritzen A/S, Anna Magaard
Vi har selv lavet en evaluering. 80 % var tilfredse eller meget tilfredse med foredraget og det satte en god snak i gang efterfølgende.
Aarhus Kommune, Marie Buhl Jung
JA var velforberedt og talte ind i hjertet på underviserne ved deres arbejdsmijødag på University College Sjælland. Han satte fokus på det at blive set som menneske - anerkendelse på individniveau og sammfundsniveau og tog et opgør med en tidsånd, hvor kommunikationen er fyldt med overfladiskhed og værdiløshed. Dette var et stærkt budskab til såvel medarbejderne og inddirekte til vore 3.800 studerende. JA er en forrygende foredragsholder - han giver ekstremt meget af sig selv og er formidlingsteknisk set hamrende dygtig!
University College Sjælland, Turid Eikeland
Jens Arentzen var 100% tilstede i lokalet, man følte, at han talte til én selv. Alle fik noget med hjem, som der var en, der sagde; "jeg er begyndt af bruge nogle af hans vendinger", og det er helt rigtigt. Det var en fantastisk aften, vi kan kun anbefale andre at bruge ham, hvilket jeg ved, at der er nogle, der gør på deres arbejde i Arbejdsmarkedsstyrelsen.
Afdelingsbestyrelsen i Gadehavegård, Pia V. Benzon
Jens formåede at komme ud med sine budskaber på en meget gribende intens måde. Samtidig var det meget underholdende. Jens formåede at give os den oplevelse af at vi alle er betydningsfulde pog at vores arbejde er værdifuldt. Der blev talt meget om foredraget i uger efter. En rigtig god oplevelse.
Hunderupskolen, Odense, Vagn Hansen
God balance mellem "show" og anvendelige værktøjer og metoder.
Aarhus Universitet, Liza Strandgaard
Det var bare rigtigt levende og underholdende, personligt og vedkommende.
Skårup Kirke, Ida Fonsbøl
Vi har foretaget en evaluering af vores medarbejderdøgn, på en Scala fra 1-5 scores oplægget til 4,52 - hvilket er ret flot. Flere at vores folk har sagt at det her det kan vi brug til noget.
DSB, Sussie Persson
Både publikum og undertegnede var fuldt ud tilfredse. jeg har fået mange positive (overordentlig positive!) tilbagemeldinger.
Kvisten, Lisbeth Høstgaard Møller
Spændende formidling.
Institut for Relationspsykologi, Else Marie Bech 
Vi har fået så meget ros for hele vores arrangement. Nogen siger at det har været den bedst Sindets Dag vi har holdet nogen sinde.
Sind Randers Lokalafdeling, Trine Juel 
Super foredrag med god involvering af alle.
TDC Erhverv, Trine Schultz
Vi fik revitaliseret vores viden om kursisterne, vi fik nye værktøjer til vores samspil med kursisterne gennem de praktiske øvelser, og de praktiske øvelser gav os større indsigt i vores kolleger.
Vestegnen HF & VUC, Tue Sanderhage
Jens var meget hurtig til at aflæse sit publikum, hvilket gjorde at vi alle fik noget ud af foredraget. Der var godt med humoristiske indspark og udover at få noget vi kunne tænke over, var vi godt underholdt. Stort tak til Jens Arentzen.
WP Kød A/S, Gunnar Guterud
Det var et virkeligt godt foredrag/indlæg. Det var mit indtryk at deltagerne (ca. 70 medlemmer) var meget tilfredse.
IFF, Tina Kjøller
Det var rigtig godt; inspirerende og fængende. Gode pointer, som deltagerne kan huske bagefter.
Munck Gruppen, Mia Hardorf
Meget fint! Det har gjort et stort indtryk på deltagerne.
Frivilligcenter Næstved, Jette Leth Buhl
Fantastisk - han er bragende dygtig, og vi var alle meget optaget og betaget af hans evne til at ramme os dybt, og udfordre vores vanetænkning. En kæmpe tak til Jens Arentzen for hans energi, hans veloplagte og utraditionelle optræden, der kom til at fylde os med bobler i hele kroppen 😉
Jobcenter Slagelse, Lotte Liljeqvist
Overraskende. Vedkommende. God blandig af humor og alvor. Skønt at slippe for PowerPoint! Jens Arentzen møder sit publikum på en måde, som man kun kan lade sig forføre og gribe af.
Svendborg Erhvervsskole, Ruth Svop
Det var en stor fornøjelse at lytte til Jens Arentzen, der på fornem vis gennem humoristiske historier og en dyb indsigt i mennesker og vores interaktion med hinanden formåede at koble sine personlige erfaringer til vores virksomheds nye markedsstrategi og profil på markedet.
FK Distribution, Lisbeth Larsen
Meget nærværende og "tæt" på deltagerne på en respektfuld måde.
Assens Kommune, Mette Pedersen
Jens forstår virkelig at brænde igennem med sine enkle, men meget sigende budskaber.
Tårnby Kommune, John Hansen
Det var fremragende og passende som fod i hose til vores projekt om anerkendende kultur, der efterfølgende skulle introduceres. Vi bevægede os fra latter til tårer i øjnene og alle fik betydning af anerkendelse ind under huden, ikke kun som en forståelse.
Hvidovre Kommune, Jørgen Aanæs
Evig gyldig filosofi om nærvær og stemning. Enorm energi i lokalet!
Service & Support Forum, Johnny Jensen
Jens Arentzen levede 100 % op til de ønsker til foredraget, jeg havde fremlagt. Det er altafgørende, at de foredrag jeg booker er tilpasset det emne der ellers arbejdes med i tilhørerskaren. Dette har Jens Arentzen på fineste vis levet op til hver gang. Han er fantastisk at lytte til.
Sygehus Himmerland, Malene Wendtland
Jens Arentzen var utrolig forberedt til besøget hos os. Han formåede at vinde tilliden blandt deltagerne og tale til hver enkelt af dem. Det var humoristisk, tankevækkende og involverende - et fantastisk foredrag at slutte af med.
Gentofte Kommune, Marie-Louise Lunderød
Fantastisk oplevelse - jeg har modtaget så mange flotte tilbagemeldinger fra flere af deltagerne. Jens Arentzen gør det så flot. Det er anden gang jeg hører Jens Arentzen - og også denne gang var det en succes.
Boligforeningen Vanggården/Alabu Bolig, Aalborg, Laila Thomsen
Vi var rigtig glade for at Jens Arentzen forstod at tilpasse sit indlæg både til vores organisation og aktuelle problemstillinger i vores virkelighed.
KFUM's Sociale Arbejde, Morten Skov Mogensen
Vi oplevede en meget engageret foredragsholder, som havde noget på hjerte, som turde bruge sig selv, som holdt os fanget kun i kraft af egen personlighed og som også formåede at aktivere os selv om vi var mange mennesker samlet.
Kærbyskolen, Aalborg, Jørn Christiansen

Kontakt mig

Har du spørgsmål til mig, så udfyld venligst kontaktformularen og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.